Aktualno

Novo - večnamensko orodje Holmatro T1 INOVATIVEN IZDELEK

27.05.2024

LETAK VEČNAMENSKO ORODJE T1 Holmatro.pdfNovo -  večnamensko orodje Holmatro T1

Holmatro predstavlja prvo orodje za prisilni vstop na svetu: T1.

Gre za inovativen, večnamenski izdelek z optimizirano težo, ki ga lahko upravlja ena oseba. Združuje vse funkcije in prednosti obsežnega kompleta za vlamljanje, vendar je zdaj v celoti integriran v eno samo orodje. Z orodjem Holmatro T1 imate vedno pravo orodje za delo.

  • Večnamensko orodje

Z orodjem T1 lahko režete, razpirate, dvigujete, , zbijate in udarjate. Vse te funkcije v enem orodju prihranijo težo in prostor v vašem vozilu. Klin je snemljiv, kar pomeni, da za ustvarjanje prve vrzeli ni potrebna druga oseba ali orodje.

  • Dvostopenjska črpalka

Visok prenos moči pomeni, da 30 kg/66 lbs ročne sile na palici črpalke zagotavlja do 14,2 tone

/ 31 248 lbf hidravlične rezalne sile in do 3,4 tone / 7 419 lbf hidravlične razpiralne sile. Tako v primerjavi s tradicionalnimi orodji potrebujete manj energije.

  • Optimizirani rezalni noži in zasnova čeljusti

Naprava T1 lahko brez težav reže armaturne palice, verige in viseče ključavnice. Reže lahko do ø18 mm/0,7 palca okrogle palice (S235). Po dolgotrajni uporabi,

rezila enostavno zamenjate.

  • Konice za razpiranje

Za nadzorovano odpiranje težkih vrat. Zaradi funkcije zadrževanja bremena je orodje primerno za dvigovanje in postopno dvigovanje. Razpiralne konice lahko uporabite tudi za ustvarjanje prostora v vozilih.

Vse objave