Gasilniki Gloria

Katalogi

GASILNI APARATI NA PRAH

V Sloveniji so najbolj razširjeni gasilni aparati na prah. Poznamo modele od 1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 6kg, 9kg, 12kg, 50kg, 100kg, 250kg…

Podjetje GALLUS tukaj zastopa enega največjih evropskih proizvajalcev gasilnih aparatov GLORIA, ki je član grupe UTC. Gasilni aparati na prah so največkrat polnjeni z univerzalnim prahom ABC, pogojno tudi z BC ali pa s prahom D za gašenje lahkih kovin. Podjetje GALLUS na Slovenskem trgu nidi samo najboljše gasilne aparate iz programa podjetja GLORIA. Vsi gasilni aparati imajo že priložen nosilec za montažo. Prvi pregled gasilnega aparata s strani pooblaščenega serviserja se opravlja po 24 mesecih. Garancija na gasilne aparate pa znaša 30 mesecev.

GASILNI APARATI NA PENO

Na trgu se čedalje bolj uveljavljajo gasilni aparati na peno. Njihova prednost je visoka učinkovitost, ob uporabi preprečujejo ponovni vžig in za sabo puščajo zelo malo gasilnega sredstva za morebitno pospravljanje. Gasilni aparati na peno so primerni za gašenje razredov A in B. Zelo primerni so za stanovanjske hiše, večstanovanjske hiše, hotele, trgovine, skaldišča, muzeje, bolnišnice….. se pravi za vse notranje prostore, kje želimo imeti čim manj ostankov gasilnega sredstva. Najnovejši gasilni aparati na peno pa imajo poleg razredov A in B dodan še razred F, ki je namenjen gašenju kuhinjskih olj in maščob. Namenjen je uporabi v kuhinjah, menzah, jedilnicah, skratka vse povsod kjer se uporabljajo olja in maščobe za pripravo hrane. Poznamo modele od 2L, 6L, 9L, 50L.

GASILNI APARATI NA VODO

Gasilni aparati na vodo so primerni za gašenje požarov A, ki jih je tudi največ v naravi. Ker je v njih medij voda imajo skoraj identičen namen kot hidranti. Največkrat jih uporabljamo v prostorih ,ki naj bi bili ekološko neoporečni za bivanje, npr. zaklonišča. Zasledimo pa jih tudi v kombinaciji z ostalimi gasilniki v trgovinah, lesnih delavnicah ter ostalo.

GASILNI APARATI NA CO2

Ker imamo lastno proizvodnjo ročnih gasilnikov CO2-2kg in CO2-5kg, iz programa GLORIA tukaj nudimo samo posebne izvedbe ročnih gasilnikov CO2 ( npr. antimagnetne ) in vse vrste prevoznih gasilnikov na CO2. Poznamo modele CO2-10kg, CO2-20kg, CO2-30kg, CO2-50kg…. Vsi prevozni gasilni aparati, ki gredo na trg morajo biti izdelani glede na standrad EN 1866.

GASILNI APARATI NA PRAH D

Gasilni aparati s prahom D, ki je primeren za gašenje požarov lahkih kovin. Tukaj nudimo modela D12kg in prevozni model D50kg.

NOVI VIRTUALNI TRENING ZA GAŠENJE