Oprema za tehnično reševanje HOLMATRO

NOVO REVOLUCIONARNO BATERIJSKO ORODJE – SERIJA PENTHEON.

Neprimerljiva hitrost, vrhunsko krmiljenje in enostavno upravljanje baterije. Holmatro lansira novo serijo visokotehnoloških brezžičnih reševalnih orodij, ki so bila zasnovana tako, da so boljša od vseh ostalih orodij na trgu, ne glede na to, ali gre za akumulator ali z zunanjo črpalko cevi.

NEPRIMERLJIVA HITROST

Serija Pentheon ponuja veliko večjo hitrost kot druga reševalna oprema. To je zasluga novega in patentiranega mehatronskega sistema znotraj teh orodij. Ta sistem nenehno optimizira nastavitve motorja in črpalke, da doseže maksimalen pretok olja v celotnem območju tlaka. Kadar vsa ostala reševalna orodja kažejo znatno zmanjšanje hitrosti pri prehodu na drugo stopnjo za spopadanje z večjimi obremenitvami, se Holmatro Pentheon orodja držijo idealne krivulje brezstopenjske hitrosti.

NADZOR HITROSTI

Ker so veliko hitrejša od prejšnjih generacij reševalnih orodij, so orodja Pentheon opremljena z dvo nivojskim krmilnim ročajem za končno uravnavanje hitrosti. To reševalcem omogoča, da kadar koli med reševalno akcijo izbirajo med načinom orodij za visoke in nizke hitrosti. V teh načinih je hitrost še vedno sorazmerna s tem, kako daleč obrnete krmilni ročaj na levo ali desno.

UPRAVLJANJE BATERIJE - POLNJENJE

Z orodji Holmatro Pentheon je upravljanje baterije zelo enostavno. Zahvaljujoč polnjenju na orodju lahko napolnite baterijo, medtem ko ostane na orodju. To pomeni, da vam ni potrebno stalno menjati baterij. Orodje preprosto priključite na polnilnik in celoten postopek polnjenja se bo sam reguliral. Baterija v orodju ima vedno prednost pred tisto na polnilniku, ki se bo nadaljevala s polnjenjem, ko je baterija v orodju 100% napolnjena. Tri polnilnike lahko zaporedno priključite na eno napajalno enoto. To vam omogoča, da brez kakršnega koli upravljanja napolnite 6 baterij, ne glede na to, ali baterije posamezno namestite na polnilnik ali če so baterije na orodju.

MODELI PENTHEON

Serijo Pentheon sestavljajo naslednji modeli reševalnih orodij: ŠKARJE PCU50, RAZPIRALO PSP40, TELESKOPSKI CILINDER PTR50 in COMBI ORODJE PCT50.

NASTAVEK – PODALJŠANJE CILINDRA PTR50

Druga uporabniku prijazna lastnost serije Pentheon je pametno podaljšanje teleskopskega cilindra. Takoj, ko priključite izbirno podaljšek cevi, bo cilinder samodejno prilagodil svojo novo največjo dolžino 1804 mm, ki jo je mogoče doseči. Zahvaljujoč tej rešitvi vam lahko Holmatro ponudi kompaktni cilinder za vse aplikacije.

VEČ FUNKCIJ IN PREDNOSTI SERIJE PENTHEON

Obstaja veliko več edinstvenih lastnosti in prednosti Pentheonovih reševalnih orodij, na primer tehnologija za upravljanje temperature (ki vam omogoča, da še naprej delate v izredno vročih razmerah) in podvodna uporaba. Oglejte si vse na www.holmatro.com/pentheon.

Katalogi